Over ons

Jongeren Activiteiten Vereniging Luyksgestel is een snel groeiende vereniging voor jongeren door jongeren.

In 2005 zijn we gestart met 20 leden en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vereniging met in totaal meer dan 80 leden, waarvan 25 jeugdleden die in 2022 zijn gestart. Eind 2022 hebben we de jeugdleden vanaf groep 8 tot 16 jaar opgestart.

 De oorsprong van onze vereniging ligt bij het bouwen van een carnavalswagen, waar we nog steeds als één van de vele activiteiten met veel plezier aan deelnemen. Wij zijn dan ook trots dat we op dit moment kunnen zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een professionele jongerenvereniging waar sociaal, creativiteit, organisatie en samenwerking de basis vormen.

Wij zijn actief in het organiseren en deelnemen aan activiteiten voor jongeren, zoals zeskamp, carnaval en diverse sportevenementen. Het doel van onze vereniging is het sociaal bezig zijn met elkaar om de leefbaarheid in het dorp te vergroten en de jongeren te leren omgaan met techniek en organisatie. Dit alles in thema’s die aansluiten in het maatschappelijk aspect waar ons dorp en omliggende dorpen in geïnteresseerd zijn.